ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON!

Magunkról

 

A Zebra-Trade Kft 1992-ben alakult családi vállalkozásként és a jelenleg is családi tulajdonban van. Az alakulásunk idején fő tevékenységi körünk a képkeretezés volt. A kezdeteknél is szinte kizárólag a saját magunk által Olaszországból importált képkeretlécekből dolgoztunk, így egyre közelebb kerültünk a nagykereskedés gondolatához. Pár évvel az alakulás után már – a mai napig is fő profilunknak számító – nagykereskedéssel foglalkoztunk elsősorban. Emellett megmaradt a képkeretezés is a cégünk tevékenységei között.

b1Ma már több, mint húsz évet tudhatunk magunk mögött a képkeretlécek és keretező kellékek nagykereskedelmi piacán, amelyen egyre jelentősebb piaci részesedést szereztünk meg.

A dinamikus fejlődés lehetővé tette számunkra, hogy profi minőségű szakipari gépekkel szereljük fel műhelyeinket és több mint százezer folyóméteres raktárkészletet halmozzunk fel közel félezer féle képkeretlécből raktárainkban. A hatékony készletgazdálkodásnak köszönhetően alacsony szinten tudjuk tartani a készlethiány mértékét, a professzionális gépek és nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink pedig a magas minőséget garantálják nagykereskedelmi szolgáltatásaink esetében.

A 2006 év fordulópontot jelent cégünk történetében, hiszen Veszprém-Kádártán birtokba vehetjük az ország egyik legmodernebb képkeretléc raktárbázisát.

 

Főbb nagykereskedelmi termékeink:

  • Fa képkeretlécek
  • Paszpartu kartonok
  • Kasíranyagok,felületvédő fóliák
  • Képakasztók,lamellák,belövőszegek
  • Képkeretező gépek,kellékek
  • Fotokeretek

Termékeink megtalálhatók nagykereskedelmi telephelyeinken, illetve vidékre a Magyar Posta garantált másnapi kézbesítésű és két munkanapos határidejű csomagkézbesítési szolgáltatását igénybe véve juttatjuk el. A Veszprém-Székesfehérvár-Budapest útvonalon szerdánként kiszállítás keretében látjuk el viszonteladóinkat.