ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON!

Képkeretléc OUTLET

 

  FONTOS TUDNIVALÓK AZ OUTLET KÍNÁLATUNKBÓL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ:

  • A képkeretléc OUTLET  kínálatunkban szereplő képkeretlécek olaszországi képkeret beszállítóink kollekcióból kifuttatott képkeretléc kínálatából származik és raktárunkból rövid idő alatt kiszolgálható bármely itt feltüntetett léctípus! Ezek tehát jellemzően nem gyártási hibás másod osztályú termékek, viszont a készletünk elfogyása után az adott árucikkből kiszolgálni többé nem tudunk!
  • Az OUTLET kínálatunkban szereplő árak bruttó Forint egységárak – melyek egy folyóméter képkeretlécre vonatkoznak. A legkisebb rendelhető mennyiség  4 szál! Egy szál általában 3fm hosszú, de minimum 1,8 fm.
  • Az OUTLET kínálatunkban feltüntetett méretre vágott árak a leszabandó képkeret belső kerületére (azaz a keretezendő kép kerületére) értendő bruttó Forint egységárak.  Ez az összeg csak a képkeret megrendelt méretre történő leszabását tartalmazza. Igény esetén a képkeret sarkait összetűzve vállaljuk a képkeret összeállítását 150cm alatti belső kerület esetében bruttó 400 Forintos képkeretenkénti egységáron, felette bruttó 600 Forintos képkeretenkénti egységáron.
  • Bruttó 2000Ft alatti végösszegű komplett képkeretek minimálisan rendelhető darabszáma léctípusonként és színenként 10db! Üveget vagy hátlapot a képkeretléc OUTLET kínálatunkban szereplő áron készített képkeretekhez nem áll módunkban leszabni, illetve a képkeretezést kompletten elvégezni. Komplett képkeretezés igénye esetén figyelmébe ajánljuk a rendes kínálatunkban szereplő léctípusokat vagy kérjen egyedi ajánlatot!
  • A képkeretléceket és méretre vágott kereteket futárszolgálattal az ország bármely településére el tudjuk küldeni az aktuális díjszabásunk szerint.
  • A feltüntetett készletek csak tájékoztató jellegűek – bővebb felvilágosítást telefonon vagy emailben tudunk adni az aktuális készletről!A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!
  • Az itt szereplő fotók csak tájékoztató jellegűek, a színazonosságra garanciát nem tudunk vállalni! Igény esetén személyesen megtekinthetők a valódi színek vásárláskor a veszprém-kádártai telephelyünkön!
  • Jelen oldalunk nem minősül webáruháznak, ezért nem vonatkoznak az arra vonatkozó különleges jogszabályok. Rendelését kizárólag hagyományos módon személyesen, telefonon vagy emailben tudja leadni az OUTLET léckínálatunkkal kapcsolatban előzetes egyeztetés után! Ez az oldal csupán a képkeretléc OUTLET kínálatunkra szeretné felhívni a figyelmét.
  • Az itt megtalálható léctípusokat sok esetben külső raktárunkban tároljuk, ezért ilyen esetben NEM MINDIG TUDUNK AZONNAL SZEMÉLYESEN KISZOLGÁLNI ÉS A POSTÁZÁS IS A SZOKÁSOSNÁL NAGYOBB ÁTFUTÁSI IDŐVEL JÁRHAT!!!! Célszerű a vásárlás előtt telefonon érdeklődni a kiszolgálási időről, illetve telefonon vagy emailben előre leadni a rendelést! Fent tartjuk a jogot az azonnali kiszolgálás megtagadására előre egyeztetés hiánya esetén – amennyiben műhelyünk leterhelt vagy nem tartózkodik a telephelyünkön kompetens személy! Méretre vágás esetében prioritást élvez a rendes kínálatunkhoz kapcsolódó megrendelések teljesítése, ezért hosszabb teljesítési idővel érdemes számolni!
Előző